Kategoriat

Arkistot

Virillä kaksoisjohto Kalevan Kierroksella

Miesten vuorosoudun palkintojenjako

Miesten vuorosoudun palkintojenjako


Keuruulla lauantaina soudetun Kalevan Kierroksen miesten vuorosoudun nopein pari oli Viialan Virin Markus Välimäki ja Juha Prittinen. Kaksikko otti myös Kierroksen kärkitilat, Prittisen johtaessa kolmella pisteellä. Kilpailumatka oli 30km ja tuulipuuskissaan jopa 11metriä sekunnissa toi soutukisaan haasteensa.

Toiseksi miesten vuorosoudussa sijoittui myös Viialan Viriä edustava Juha Hinkkanen parinaan Janne Peippo vain 20 sekuntia hävinneenä. Kolmanneksi sijoittuivat Uskelan Urhojen Jarmo Valli – Rauno Hakala. Virin Vesa Vainio – Jani Hevonoja saavuttivat maalin kymmenentenä.

Viialan Virin voitokas vuorosoutupari nousi siis kierroksen kärkeen kokonaiskilpailussa. Johdossa on Juha Prittinen kannoillaan Markus Välimäki ja suunnistuksen jälkeen kärjessä ollut Kuntokonnien Antti Järvenpää, jolla on eroa Prittiseen on 18 pistettä.

Joukkuekilpailussa kärkipaikkaa pitää pieksämäkeläinen Kuntokonnat 14798 pisteellä. Viialan Viri 1 on toisena, 134 pistettä perässä. Viialan Viri 2 on 19:s. Pisteillä on 45 joukkuetta.

Kalevan Kierros jatkuu pyöräilyllä 66 km:n tempoajona Iitissä 19. elokuuta.

Kalevan kierroksen tulokset

Kommentoi