Kategoriat

Arkistot

Viialan Virin voimailujaosto ylpeänä esittää: Sini Rantamaan ensimmäinen kultamitali

IMG-20171209-WA0000Viialan Virin voimailujaosto on saanut loistavia vahvistuksia riveihinsä tänä vuonna ! Viialan Virin voimailujaoston puheenjohtaja Teija Hakala tapasi Sini Rantamaa vuoden 2017  tammikuussa Tampereen Urheiluhierojakoululla ja siinä hieronnan lomassa sovittiin yhteisistä treeneistä. Teija lupasi auttaa Siniä parantamaan nostotekniikoita ja Hakala laati myös Rantamaalle peruskuntokaudelle sopivan ohjelman.

Sinin kehitys voimanoston parissa oli niin huimaa ja Sinin oma motivaatio ja sitoutuminen lajiin niin kovaa, että hän osallistui elämänsä ensimmäistä kertaa 14.10.2017 Porissa pidettäviin voimanosto kisoihin Hakalan valmennuksen alaisena. Sini meni kilpailemaan 72 kiloisiin naisten Masters luokkaan.

Niinkuin voimanostossa on aina tapana, kisat aloitettiin kyykyillä. Sini aloitti varmalla 90 kilolla, joka hyväksyttiin puhtaasti kolmella hyväksytyllä merkillä. Toinen nosto toi tullessaan 100 kiloa kyykystä, joka jäi Sinin viimeiseksi nostoksi, koska kolmas – 110 kiloa ei enää ollut hyväksytty, koska se jäi turhan korkeaksi. Seuraavana oli penkki, josta Sini sai omaksi yllätyksekseen todella kovan tuloksen naiselle, joka ei kisoissa ole aiemmin paljoa nostellut eli 62,5 kiloa, joka antoi merkkejä siitä, että seuraavissa kisoissa voidaan odottaa parempaa tulosta. Sama juttu oli maastavedossa, jossa viimeinen 120 kiloa lensi melkein suoraan katosta läpi – eli Sinille ehdottomasti kiloja voidaan lisätä jokaiseen lajiin lisää. Sini sai tällä 282,5 kilon itselleen oman sarjansa kultamitalin.

Sinillä on tavoitteena vuoden 2018 SM kilpailut, joten toivotaan Sinille hyvää kuntoa ja motivaatiota, että hän pääsee kolmen parhaan joukkoon sielläkin !

 

Kommentoi