Kategoriat

Arkistot

Hiihtokilpailuihin ilmoittautuminen

Hiihtokilpailuihin ilmoittaudutaan keskitetysti. Kilpailun järjestäjälle ilmoittamisen tekee Jarmo Helenius. Tässä annetaan ohjeet Virin hiihtäjille kilpailuilmoittautumisten tekemiseen.

Ohje ei koske massahiihtoja eikä muita kuntoliikuntatapahtumia, joissa osallistujat hoitavat itse ilmoittautumisen ja ilmoittautumismaksut.

Huolehdi, että lisenssi on maksettu ennen ensimmäiseen kilpailuun ilmoittautumista. Lisenssi kannattaa hoitaa kuntoon jo kauden alussa. Hiihtokoululaisille lisenssi hoidetaan seuran toimesta, mutta muut hiihtäjät hoitavat sen itse. Katso http://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/kilpailulisenssit.

Kilpailut

Kilpailujen tiedot löytyvät Hiihtoliiton hiihtokalenterista:

http://hiihtokalenteri.fi/maastohiihto/
http://hiihtokalenteri.fi/piirikalenteri/ (myös pk. kilpailut)

Ilmoittautumista varten tarvitaan tiedoista kilpailun päivämäärä, nimi, paikka ja kilpailusarja. Katso myös viimeinen ilmoittautumisaika.

Ilmoittautumisaika

Ilmoittaudu Virin vastuuhenkilölle kilpailun tiedoissa olevaa viimeistä ilmoittautumispäivää edeltävänä päivänä ennen kello 18:ta.

Ilmoitustapa

Suositeltavaa on ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen:

Jamppe81 at gmail.com

Jokaiseen sähköpostilla lähetettyyn ilmoittautumisviestiin lähetetään vastaus. Jos vastausta ei tule saman päivän aikana, niin voi olla syytä epäillä, että viesti ei ole mennyt perille.

Ilmoittautumisen voi tehdä myös puhelimitse tai tekstiviestin avulla numeroon 044 0455537. Tekstiviesteihin lähetetään myös vastaus. Jos vastausta ei tule saman päivän aikana, viesti ei ole mennyt perille.

Ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavat tiedot:

  • kilpailun päivämäärä
  • kilpailun nimi
  • hiihtäjän nimi
  • sarja

Virin vastuuhenkilö täydentää loput tiedot.