Pesäpallo

Kaupissa syyskuussa 2019
Pirkkalassa syyskuussa 2020

Viialan Virin pesäpallojaostossa harrastetaan kuntopesistä ja osallistutaan puulaakipesikseen. 

Kuntopesis on oiva tapa liikkua ja ylläpitää kuntoa kansallispelin parissa. Turha ryppyotsaisuus ja totisuus ei ole sarjaan vuosien varrella tarttunut, vaikka voitosta pelataankin ja sarjataulukkoa pidetään. 

 

Hyödyllisiä linkkejä: 


http://www.pesis.fi/

 

 

 

 

Turnauspäivää edeltävissä treeneissä Savolan kentällä
Pelien jälkeen Hämeenkyrössä
Kiilassa Sastamalan Kumurin kanssa Tampereella
Kiilassa Mase PP:n kanssa Tampereella
Pelien jälkeen Tampereella
Kannustusjoukot mukana
Peliä Hämeenkyrössä, ulkovuorossa
sisäpelivuorossa, tiukka löyntiasento
viimeisen pelin kiila
mitalit kaulassa, pienpelit ohitse tältä kaudelta.

Pienpesistä Hämeenkyrössä

Viialan Viri ja Toijalan Vauhti kävivät yhdessä pienpesisturnauksessa Hämeenkyrössä lauantaina 11.7. Toijalan Vauhdin pesiskoulun treenaamat lapset pelasivat turnauksessa kaksi peliä Virin aikuisten ohjauksessa. Ensimmäinen peli Sastamalan Kumuria vastaan voitettiin juoksuin 22-21. Toinen peli puolestaan hävittiin Manse PP:lle lukemin 7-23. Sää oli suotuisa ja lapset olivat innolla mukana peleissä. Turnauksessa oli Keskimaan alueelta yhteensä 12 joukkuetta. Meidän joukkue pelasi D-E ikäisten sarjassa vaikka puolet pelaajista olisi sopinut vielä F-G ikäisiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienpesistä Tampereella

Toistamiseen Viialan Viri ja Toijalan Vauhti kävivät yhdessä pienpesisturnauksessa Tampereella Pirkkahallin kupeessa lauantaina 8.8. Jälleen pelattiin tuttuja vastustajia vastaan Sastamalan kumuria ja Manse PP:tä vastaan. Ottelut olivat tasaiset vaikka niukat häviöt tulikin. Aurinkoinen sää ja reipas mieli oli yllä turnauksen ajan. Ensimmäinen peli hävitiin Sastamalalle 12-14 ja toinen Manselle 16-10.  Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen, joka on 12.9 Hämeenkyrössä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienpesistä jälleen Hämeenkyrössä

Viialan Viri ja Toijalan Vauhti kävivät yhdessä 3. pienpesisturnauksessa Hämeenkyrössä lauantaina 12.9.  Ensimmäinen peli Sastamalan Kumuria vastaan hävittiin juoksuin 4-16. Toinen peli Hämeenkyrön Räpsää vastaan voitettiin  16-11. Sää oli syksyinen ja kosteahko, mutta rankkasateelta vältyttiin. Lapset innostuivat ja syttyivät toisessa pelissä. Turnauksen jälkeen maisteltiin hieman kakkuakin.