Pesäpallo

Pirkkalassa 2022

Viialan Virin pesäpallojaostossa harrastetaan kuntopesistä ja osallistutaan puulaakipesikseen. 

Kuntopesis on oiva tapa liikkua ja ylläpitää kuntoa kansallispelin parissa. Turha ryppyotsaisuus ja totisuus ei ole sarjaan vuosien varrella tarttunut, vaikka voitosta pelataankin ja sarjataulukkoa pidetään. 

 

Hyödyllisiä linkkejä: 


http://www.pesis.fi/

 

 

 

 

aloitus
kiilassa, eka peli
toinen peli
ekan pelin kiila
hutunkeittoa
katse pallossa
toisen pelin hutunkeittoa
mitalit kaulassa

Pienpesistä "junnusuper" Sastamalassa Varilan kentällä 20.8

Viialan Viri ja Toijalan Vauhti kävivät yhdessä pienpesisturnauksessa "junnusuper" Sastamalassa Varilan uudella kentällä. Toijalan Vauhdin pesiskoulun treenaamat lapset pelasivat turnauksessa kaksi peliä Virin aikuisten ohjauksessa. Mukana oli 5 peluria. Ensimmäinen peli Tampereen Manse PP vastaan päättyi voittoon 15-24. Toinen peli kanssa voitettiin Sastamalan Kumuria vastaan lukemin 27-15. Otteluissa nähtiin monia kunnareita ja onnistumisia kaikilta.

Joukkue pelaa seuraavan kerran sunnuntaina 4.9 junnusuperia Hämeenkyrössä. Kaksi peliä jälleen klo 11 ja 12.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienpesistä "junnusuper" Hämeenkyrössä 4.9

Viialan Viri ja Toijalan Vauhti kävivät yhdessä pienpesisturnauksessa "junnusuper" tutulla Hämeenkyrön kentällä. Toijalan Vauhdin pesiskoulun treenaamat lapset pelasivat turnauksessa kaksi peliä Virin aikuisten ohjauksessa. Mukana tällä kertaa oli 8 peluria. Ensimmäinen peli Ikkaalisten Tarmoa vastaan päättyi voittoon 10-13. Toinen peli Tampereen Manse PP:tä hävittiin niukasti lukemin 10-12. Tässä ottelussa saatiin yksi oma kunnari aikaan, loppu oli jännittävä kiri kamppailu. Lopuksi jaettiin mitalit ja hieman herkuteltiin.